Pinner – extension + bespoke kitchen


 

In a leafy area of Pinner, North London, we were engaged in another exciting renovation. Work included a rear extension and updating the property’s structural works.  The main part of the project was to create a massive bespoke kitchen located in the rear extension we have provided. The kitchen furniture, complete with storage units, has been fulfilled with modern appliances as well as wooden and marble worktops and LED strips. This project has also included a full refurbishment of two bathrooms and a guest WC, which has been completed with a bespoke vanity unit.

We will be soon involved in the second stage of this project. Our dedicated interior design team will decide upon the look and functioning of the other parts of this lovely house.

Before:

Photo-17-11-2015-14-21-38Photo-17-11-2015-14-20-40 7-2

 

 

 

 

 

 

 

After: